Племенникът на Ашли се оказа голям фен на мегахита "Шушана"! Това личи от личния профил на певицата във фейсбук, където тя публикува кратко видео, на което се вижда как малкият сладур запява песента. Към кадрите сексапилната изпълнителка на Diapason Records добавя: "Най-лудият ми фен ... 2год. и 11месеца... Поздрав от моя племенник за всички"
Петък, 22 Декември 2017 09:58

Честит Рожден Ден Мира!

Днес рожден ден празнува неповторимата Мира. Екипът на Диапазон рекърдс и' пожелаваме да бъде все така добра и уникална, да запази себе си преди всичко и да има сила, за да върви напред. Нека продължава да грее ярко на звездния небосклон и да бъде още по-красива. С пожелания за един прекрасен ден, една ползотворна година и още много хитове.
Мира е една от големите звезди на поп-фолка, но освен с невероятни хитове, изпълнителката на Диапазон рекърдс е известна и с огромното си сърце. На 20.12.2017г. певицата ще вземе участие в благотворителен концерт за дете, болно от детска церебрална парализа. Освен Мира, на сцената ще бъдат още Martinna , Наталия и други, а всички събрани средства ще се използват за лечението на малкия Денислав Койчев. Концертът ще се проведе в гр. Раднево, ОБЦК "Нончо Воденичаров" с начален час 18:00. Входът е в размер на 5лв. Всички, които не могат да…
Страница 6 от 352

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica