Петък, 08 Юни 2012 18:00

Джорджиа гостува на Жана в TV7

Оценете статията
(0 оценки)
Джорджиа ще бъде гост в рубриката „Сладки приказки” на предаването „Добро утро, България” по TV7 на 11 юни (понеделник) около 9.00 часа. Младата изпълнителка ще разкаже за своите нови проекти и всичко интересно, случващо се около нея.
Само преди месец чаровната брюнетка подписа договор с музикална компания Diapason Records и в момента усилено работи по бъдещите си проекти, за които ще повдигне завесата пред водещата Жана. Паралелно с това красавицата посещава редовно лекциите по Актьорско майсторство в Нов български университет и в тази връзка ще сподели пред зрителите дали мисли за реализация в тази сфера в бъдеще. Джорджиа ще разкаже пред чаровната водеща и за своята малка дъщеричка Алиа, която е нейната най-голяма слабост. Друга интересна тема, на която ще обърнат внимание е, огромното желание на младата певица да се включва различни благотворителни инициативи и да помага на деца в неравностойно положение.

Не пропускайте Джорджиа в рубриката „Сладки приказки” на предаването „Добро утро, България” на 11 юни (понеделник) около 9.00 часа само по TV7.

Участия

  • 22.09.2017
    22 септември/ петък/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. Угърчин, обл. Ловеч, „Трюфел фест”
  • 24.09.2017
    24 септември/ неделя/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. София, кв. Враждебна, Ежегоден празник на квартала – 19.00ч
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri