Сряда, 18 Април 2012 10:37

Хакнаха Dillan във facebook

Оценете статията
(1 Оценка)
Наскоро недоброжелатели направиха така, че двата профила на Dillan във facebook да бъдат закрити. Но за да може да е в постоянна връзка с почитателите си, младата надежда на Diapason Records си направи нов, който можете да откриете, задавайки името Димитър Кисьов.
Всъщност това е рожденото название на пловдивчанина, макар че откакто е стартирал професионалната си кариера, вече всички се обръщат към него с артистичния му псевдоним. Двата профила, които изпълнителят на „Замълчи” имал доскоро в социалната мрежа, били именно със сценичното име Dillan. Преди месец обаче изчезнал единият от тях, а малко преди Великденските празници – и вторият. „Опитах да ги възстановя по всички възможни начини – писах до администраторите и какво ли не. За мен е много важно да разполагам с профил в социалната мрежа, тъй като това е чудесен начин да си комуникирам с колеги, журналисти и най-вече с моите фенове.”, обясни Dillan. „За съжаление, не успях да си ги върна и затова си направих нов – Димитър Кисьов (Dillan). Очаквам вашите покани за приятелства там и обещавам да отговоря лично на всеки!”, каза още той.
Младият изпълнител на Diapason Records се надява, че ще успее да възстанови загубените контакти. Неговия нов профил можете да откриете чрез задаване на името „Димитър Кисьов” в търсачката или на директния линк:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003755253800

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica