Stavros Livikos "Skase, skase"

Оценете статията
(0 оценки)
stavros_skase

1. Skase
2. Kollai
3. Ase me mono
4. Zilevis
5. Keratas
6. Den benis
7. Kalosto mu
8. Ta lefta
9. Pes mu ponas
10. Trela mu
11. Aharisti
12. Eleos
13. Ipofero
14. Dio Stigones
15. Eci pu me kitas

Най – после е факт появата на дългоочаквания албум “The best of Stavros Livikos – Skase, Skase” – най-доброто от изпълнителя на тоталния дискотечен хит  - „Skase, Skase”. Ставрос Ливикос поднася на своите фенове един наистина стойностен и хитов продукт, с който утвърждава статута си на майстор на песента.  

Албумът съдържа 15 хитови песни и е събрал изключително разнообразни стилове.  

Започва се, разбира се, с невероятнатаSkase, Skase–хит на Балканите, без който не започва веселба където и да е. Тук е и другият тотален хит, който прави Ставрос Ливикос популярен – Keratas”. Песните Kollai”, “Kalosto mu”, “Pes mu ponas” и  “Trela mu”  ще отговорят на очакванията на любителите на добрия, модерен поп-фолк – огнен ритъм, лек полъх на ориент и чудесно изпълнение.  

За феновете на романтичните балади и лирично гръцко зайбекико са “Ase me mono”, “Den benis”, страхотната “Aharisti”  и “Ipofero”, които докосват нежни душевни струни.  

Изключително приятни са песните “Ta lefta”, която е с оригинален аранжимент и попзвучене, и “Esi pu me kitas”. Латиноритми звучат в динамичната “Eleos”. А в традициите на мелъдирок песента “Zilevis” носи леко сантиментално послание.

Съчетанието от много парчета за купон и чувственото пеене на Ставрос Ливикос предопределят голям интерес от страна на феновете.  

Албумът  “The best of Stavros Livikos – Skase, Skase” е за Вас, защото Вие го заслужавате! Приятен купон!!!  

Издател  и разпространител за България: “Ара аудио видео”

02/ 920 02 88; 0886/ 21 00 80

Get Adobe Flash player