Сряда, 07 Март 2012 14:42

Румяна Попова с клип към "Девойче бело, цървено"

Оценете статията
(25 оценки)

Румяна Попова е готова с най-новия си клип към песента „Девойче бело, цървено”. Видеото от днес ще се завърти премиерно в ефира на Фен ТВ.

Парчето вече се радва на сериозен интерес от страна на почитателите на хубавата народна музика. Талантливата певица не скрива радостта си от приема на песента. „Получавам само похвали за „Девойче бело, цървено”. Обадиха ми се много колеги и ценители на българския фолклор да изкажат възхищението си. Благодаря им от сърце. Ще продължавам да радвам всички с хубави проекти.”, сподели Румяна Попова.

Видеото е заснето в комплекс „Царско село” от екипа на режисьора Ненчо Касъмов. За грима й се е погрижил Бони, а за прическите – Ели Кумчева от студио Helan. Настроението на песента се допълва от страхотните танци на ансамбъл „Чинари” с ръководител Асен Павлов.

Не пропускайте „Девойче бело, цървено” от днес в ефира на Фен ТВ.

Участия

  • 21.10.2017
    21 октомври/ събота/ TONI STORARO, гр. Велико Търново, Club JACK
  • 21.10.2017
    21 октомври/ събота/ ASHLEY, Turkey, Istanbul, Hotel Titanik /organizira balkansko drujestvo Sogonlik KartaL/
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri