Четвъртък, 12 Октомври 2017 16:17

Дани Стефанова с първи самостоятелен видеоклип

Оценете статията
(1 Оценка)

Най-новото попълнение в каталога на Diapason Records Дани Стефанова засне видеоклип към своята първа самостоятелна песен „Седнало е Джоре Дос“. Талантливата певица е израснала с песните от българския фолклор, като неин основен ментор е баба й Йорданка, чието име носи. Песента „Седнало е Джоре Дос“ е избрана и посветена на нея в знак на огромната любов на нейната внучка.Освен това Дани знае тази любима на децата песен именно от баба си.

Видеоклипът към песента представя на зрителите на Фен Фолк ТВ красотата на град Мелник и професионализма на танцьорите от ансамбъл „Гайтани“.

“Изключително съм доволна от постигнатите резултати. Обожавам българската народна музика и искам да посветя живота си на нея. Преди снимките бях много развълнувана и с нетърпение очаквам следващите проекти. Благодарна съм на моите продуценти от Diapason Records и екипът на Фен Фолк ТВ за подкрепата“, сподели чаровната Дани.

Младата певица е родом от с. Кокаляне и е на 25 години. От малка пее и свири на пиано. Средното си образование започва в НУФИ Широка лъка, като след първата година се премества  в НМУ „Любомир Пипков“ в гр. София и завършва специалност „Народно пеене“. Нейни преподаватели са доц. Георги Петков и проф. Стефан Драгостинов.

Видеото към „Седнало е Джоре Дос“ можете да гледате в ефира на Фен Фолк ТВ и официалния канал на медията в YouTube на адрес

Приложен видео файл

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica