Петък, 06 Октомври 2017 21:27

Мира в международна колаборация

Оценете статията
(1 Оценка)

Мира и популярният турски изпълнител Ferdi Sanli записаха съвместна песен. Хитовата изпълнителка от каталога на Diapason Records получила покана от певеца, който е главен виновник за музиката, аранжиментa и текста към парчето.

Ferdi Sanli е изключително популярен изпълнител в цяла Европа. Също така, негови песни се излъчват в един от най-престижните музикални телевизионни канали в Турция „Kral TV“. Това ще се случи и с нашата песен. С радост прегърнах идеята да работим заедно и смятам, че се получи много интересен и различен проект“, споделя Мира.

Съвместният проект беше реализиран за рекордните три дни. Мира пристигна от почивка в Гърция, а Ferdi Sanli прелетя хиляди километри от Берлин, където живее.

„Всичко стана много бързо. И двамата имаме много ангажименти. Първият ден в България записахме песента в студио. След това изчакахме да бъде готова и заснехме и видеото. Сюжетът и визията са по моя идея. Обичам да съм в крак с тенденциите и този път залагам на модерни графики и емотикони“, разказа Мира.

Певицата добави, че зад интересната визия на клипа стои режисьорът Иван Иванов.

Очаквайте скоро видеото към песента в ефира на Fen TV и официалния канал на медията в YouTube.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica