Сряда, 01 Март 2017 17:38

Народната певица Дения Пенчева – единствената българка с интервю за кувейтски вестник

Оценете статията
(0 оценки)

Дения Пенчева бе гост на годишния прием по случай 55 годишнината от Независимостта на държавата Кувейт и 25 години от Освобождението й. Той се провежда ежегодно от Кувейтското посолство в София.

„Щастлива съм, че традиционно получавам покана за това събитие. Вече за 6-та поредна година съм гост. Като възпитаник на дипломатическото училище към Руското посолство у нас, често получавам покани за такъв род изискани мероприятия.“, споделя фолклорната певица. „Преди години подарих свой музикален диск на тогавашния посланик и песните ми много се харесаха на кувейтските дипломати. В следствие на това и със съдействието на говорителя на арабските емирства за България – Мохамед  Халаф – дадох интервю за престижния кувейтски вестник  „Ал Уатан” (Al Watan).“, допълва изпълнителката на „Лиляно моме“.

Дения Пенчева е единствената българка досега, която е давала интервю за кувейтски вестник.

„Благодаря още веднъж за поканата на Негово Превъзходителство Посланика на Кувейт г-н Якуб Ал Атиики. За мен беше чест и удоволствие да бъда гост редом с дипломати, политици и бизнесмени с бизнес в Кувейт!“, категорична е изпълнителката от ефира на Фен Фолк ТВ.

Участия

  • 22.09.2017
    22 септември/ петък/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. Угърчин, обл. Ловеч, „Трюфел фест”
  • 24.09.2017
    24 септември/ неделя/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. София, кв. Враждебна, Ежегоден празник на квартала – 19.00ч
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri