Вторник, 15 Март 2016 17:19

Албанската звезда Манди e фен на наш попфолк изпълнител

Оценете статията
(0 оценки)

Известният албански певец Манди е останал очарован от Sinan, след като чул една от песените си в изпълнение на младата надежда на Diapason Records. Чуждестранният артист се е свързал с него чрез социалните мрежи и е поискал българският попфолк изпълнител да му попее на живо по телефона.

На 11 март Sinan беше част от голям благотворителен концерт в Брюксел. Поводът за събитието бе набиране на средства за операция на Джанет Тахирова – самотна майка от гр. Русе, която страда от тежка форма на левкимия. Именно чрез клипче на участието на Sinan там, Манди за пръв път чува нашия певец.

Изпълнителят на „Фен съм ти“ е много развълнуван. „Реших да изпея песента „Te ka lali shpirt“, която е в оригинално изпълнение на Манди“ – разказва Sinan. „Избрах точно нея, защото ми е любима, пък е и балкански хит. После качих клипче във Facebook, докато я пея на концерта. Малко след това, той ми изпрати гласово съобщение, в което ме помоли за телефона ми, за да си поговорим“ – каза още чаровникът. Щастлив от неочакваното включване, Sinan веднага му изпраща номера си. Малко по-късно, той получава обаждане лично от албанската звезда. „Когато мобилният ми звънна, се разтреперих целият“ – споделя Sinan. „Не можех да повярвам, защото една от мечтите ми беше да се свържа с него, а ето че той го направи пръв“ – добавя чаровникът. „Помоли ме да му попея. Бях онемял. Каза ми, че много му харесва моя глас и е щастлив, че изпълнявам негови парчета“ – усмихва се той.

Следващата мечта на Sinan е общ проект с Манди. Те ще се срещнат официално на в Италия, където албанската звезда ще изнесе концерт.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica