Събота, 12 Декември 2015 19:25

Нова Коледна песен в ефира на Фен Фолк ТВ

Оценете статията
(0 оценки)

В навечерието на Коледа неподражаемата Гуна Иванова заедно с талантливите си внучки Ива и Велислава Костадинови поднасят своя коледен подарък на всички зрители и почитатели на стойностната песен. Това е песента „Коледа е”, която е посветена на светлия християнски празник.

„Направихме записа и заснехме клипа с много положителна емоция. Надяваме се с нашето изпълнение да запалим магията на коледния дух у всички, които го чуят. За нас тази песен е и предизвикателство заради лекото поп звучене – искахме да е нещо различно и оригинално!”, споделят изпълнителките.

Музиката и аранжиментът са дело на Ивайло Терзиев, текстът е на Веселин Маринов – Змея. Видеоклипът е сюжетен и е режисиран от Ненчо Касъмов. В него участват приятели на Гуна Иванова, които пресъздават успешно образа на майката и детето.

От 12 декември може да гледате видеоклипа в ефира на Фен Фолк ТВ!

Участия

  • 22.09.2017
    22 септември/ петък/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. Угърчин, обл. Ловеч, „Трюфел фест”
  • 24.09.2017
    24 септември/ неделя/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. София, кв. Враждебна, Ежегоден празник на квартала – 19.00ч
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri