Вторник, 28 Юли 2015 11:37

Дения Пенчева представи модерен вариант на вечен хит

Оценете статията
(0 оценки)

Днес е премиерата на новия проект на фолклорната изпълнителка на Diapason Records по Фен ТВ и Фен Фолк ТВ. Дения Пенчева промотира „Лиляно, моме”. Песента, популяризирана от Катя Близнакова, е една от най-обичаните от българскя народ.

Талантливата певица за пореден път зарадва своите фенове. Дения Пенчева представя нов модерен вариант на „Лиляно, моме”. За аранжимента тя отново се довери на Николай Цветков. С него изпълнителката работи и по предишната си песен „Руфинка болна легнала”.

За видеото звездата на Diapason Records разказа: „С моя продуцент и режисьор Ненчо Касъмов измислихме заедно идеята за клипа. Основата на сюжета е паралел между минало и настояще. Малките герои във видеото са Бриана и Дани, на които съм безкрайно благодарна. За първи път снимам соствения си танцов състав, с който тренирам народни танци. Локациите, които избрахме за клипа са с много богата и красива природа. Снимахме на Костенския водопад и на крепостта „Траянови врата”, която е реновирана и за която получихме специално разрешение, защото още не е отворена.”

Дения Пенчева има нова страст. Това е конната езда. От два месеца изпълнителката редовно ходи на уроци по езда. Затова и в клипа й участва специален каскадьорски кон, който е сниман в много холивудски продукции. Дения язди в галоп. За малкото тренировки, изпълнителката успя да се усъвършенства в този стил.

За стайлинга Дения избра три визии от собствената си марка „CRYSTAL SHOES DENIA”, които са специално изработени за клипа. Гримът е дело на Мис Бони, косите на Стели, а за фотесисията към видеото изпълнителката се довери на Николай Желязков и Георги Иванов.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica