Вторник, 21 Юли 2015 19:25

Веселина подкара Lamborghini

Оценете статията
(0 оценки)

В разгара на лятото Веселина представя новата си песен „Следващият“. Видеото към нея можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ и в официалните канали на медията в YouTube и vbox7.

След успеха на предишното си парче „Една причина“ изпълнителката на Diapason Records избра да работи и със същия екип – композитора Мартин Биолчев и текстописеца Йордан Гергов. „Получих много позитивни отзиви за предишната си песен и сега се доверих на мнението на моите фенове, които настояваха да направя песен в подобен стил. Много се надявам „Следващият“ да се хареса също толкова.“, сподели фолкдивата.

Видеото носи много лятно настроение. Заснето от екипа на Front Line Cinema в комплекс Fun Sport. В част от кадрите певицата е край басейна и там демонстрира перфектната си физика. „Старая се да поддържам добра форма. Ходя редовно във фитнес залата, защото смятам, че макар и пеенето да е на първо място, външният вид е от голямо значение за един артист.“, каза Веселина.

В лентата певицата показва и отлични шофьорски умения, управлявайки луксозно жълто Lamborghini. „Усещането беше невероятно! Аз съм любителка на мощните коли и се радвам, че имах възможността да изпробвам какво е чувството да си зад волана на такъв автомобил. “, сподели изпълнителката.

За стайлинга във видеото „Следващия“ Веселина отново се доверява на Ива Атанасова. Гримът е дело на Цецо Андреев, а косите – на Ивайло Колев.

Вижте видеото тук:

https://www.youtube.com/watch?v=AkBhb3u3aJc

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica