Вторник, 09 Юни 2015 12:42

Мира се запали по ездата

Оценете статията
(1 Оценка)

Мира откри своята нова страст. Снощи певицата на Diapason Records се качи за първи път на кон и не крие, че вече е напълно запленена от ездата.

Изпълнителката на „Там е купонът“ посети конна база „Макс“ в Нова Загора по покана на собственичката Йонка Димитрова, която е нейна приятелка. Мира, която дотогава никога не се била докосвала до ездата, изявила огромно желание да опита. За нея специално била избрана кобилата Диня, която неколкократна републиканска шампионка в различни състезания. „Беше невероятно! Аз имах известни притеснения, защото никога преди не съм се качвала на кон. Но Диня сякаш усети, че ми е за първи път и беше изключително внимателна. Невероятно мило животно, което ме накара да се влюбя в този спорт!“, сподели ентусиазирано най-голямата купонджийка в попфолка.

На Мира дотолкова й харесала ездата, че обмисля в най-скоро да изкара специален курс на обучение в конна база „Макс“, за да придобие всички необходими умения.

Участия

  • 22.09.2017
    22 септември/ петък/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. Угърчин, обл. Ловеч, „Трюфел фест”
  • 24.09.2017
    24 септември/ неделя/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. София, кв. Враждебна, Ежегоден празник на квартала – 19.00ч
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri