Четвъртък, 12 Март 2015 20:36

Снежният ад спря Ашли

Оценете статията
(0 оценки)

Ашли не успя да се прибере в родния си край в Родопите заради бедственото положение, което е обявено там от няколко дни. Младата певица на Diapason Records искала да изненада майка си послучай рождения й ден, но снежният ад осуетил нейните планове.

Изпълнителката на „Ето защо“ признава, че професионалните ангажименти й пречат да се прибира при близките си толкова често, колкото й се иска. Тя дори почти винаги пропуска рождените дни на своите родители, които живеят в Мадан. Този път обаче Ашли планирала да уважи майка си за рождения й ден, но обилните снеговалежи, довели до натрупването на 4-метрови преспи и отцепване на района, я възпрели. „Положението там е много страшно. Хората в региона, включително и родителите ми са откъснат от света. Без ток са от няколко дни и се очертава това да продължи поне още седмица“, разказа певицата. „За щастие, поне има телефон и можем да комуникираме, за да се осведомявам за състоянието им, защото в противен случай бих се побъркала от притеснение“, каза още тя. „Наистина много ми се иска да помогна с нещо на родителите ми, както и на останалите ми роднини, които живеят в района, но за съжаление, дори няма начин как да стигна дотам. Искрено се надявам скоро обстановката да се нормализира“, допълни Ашли.

Участия

 • 19.10.2017
  19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
 • 20.10.2017
  20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri