Петък, 06 Март 2015 15:35

Александра апелира да съхраним човешкото в себе си

Оценете статията
(0 оценки)

Александра е готова с видеото към най-новата си песен, с интригуващото заглавие „С вълци съм родена“. Клипът към разтърсващата балада се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Младата изпълнителка на Diapason Records залага на песен, провокирана от собствения й живот. Тя обаче е убедена, че много хора ще се припознаят в думите. „Изпях истината за нас, хората, такава, каквато е – не е особено красива, не е особено цветна, даже малко болезнена. Мелодията на Спас Лазаров е завладяваща и заслужаваше силен текст с послание, за което се доверих на Йордан Гергов. Когато прочетох стиховете, се разчувствах, защото съм изживяла всяка дума. Всъщност, убедена съм, че мнозина ще се разпознаят в историята. Вярвам, че ще стигна до сърцата на публиката“, сподели Александра.

Въпреки крехката си възраст чаровната брюнетка не спира дотук с философските разсъждения. „Днес „да живееш сред вълци“, означава да си заобиколен от жестоки и студени хора, които са готови да те наранят и сринат. Освен това, когато си заобиколен от вълци, няма начин да не се научиш да хапеш, твърди една известна мисъл и доказва, че в днешните времена всеки е настръхнал срещу другия“, разсъждава гласовитата врачанка.

Видеото „С вълци съм родена“ е заснето изцяло навън и в него участват няколко статисти. „С екипа искахме да покажем, че независимо от заниманията на хората и средата, в която се намират, в един момент неизменно биват повлияни от света, в който живеем и който за съжаление, е материален и бездуховен.“, сподели тя. „Станали сме много лоши едни към други, много пресметливи и безсърдечни. Непрекъснато нараняваме хората около себе си. Нямаме време в забързаното си ежедневие да спрем и да помислим защо се отчуждихме и защо човек за човека стана вълк“, разсъждава още Александра. „С новата си песен искам да обърна внимание на това, че преди всичко ние трябва да запазим човешкото в себе си“, категорична е младата надежда на Diapason Records.

Лентата е режисирана от N-Team. Гримът е дело на Никола Иванов, а косите – на Емилио.

Виж видеото тук:

https://www.youtube.com/watch?v=wKWuRrEKR_0

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica