Петък, 20 Февруари 2015 14:19

Цецо - полуфиналист от „Гласът на България“ е новото попълнение на Diapason Records

Оценете статията
(0 оценки)

Изпълнителят представя дебютния си проект „Свърши любовта“

Цецо е най-новото име в каталога на Diapason Records. Изпълнителят стана известен в публичното пространство през 2013-а година, когато участва във втория сезон на музикалното риалити „Гласът на България“ и се представи по отличен начин. Сега той е решил да продължи развитието си като професионален изпълнител с подкрепата на своите продуценти.

Певецът вече е готов и с дебютния си проект „Свърши любовта“. Видеото към него може да гледате в ефира на ФЕН ТВ. Парчето е по музика и аранжимент на Иво Моллов-Гугутката и текст на тандема Лора Димитрова и Йордан Ботев.

Видеото е режисирано от N-Team. В лентата участват група Fantasy, които от години са приятели с изпълнителя. Чаровното дамско присъствие е поверено на атрактивната танцьорка Гери.

*****

Цветелин Николов-Цецо е роден е на 25 март в село Алтимир, област Враца. Той произхожда от музикално семейство и от съвсем малък се посвещава на пеенето. Още докато е 6-годишен започва да изпълнява народни песни от различни области. Учи музикалното училище в град Пордим, Плевенско. Паралелно с това започва да работи в заведения из страната, където натрупва сериозен опит и богат репертоар в най-различни жанрове.

През 2013 участва във втория сезон на музикалното риалити „Гласът на България“, където достига до полуфинала.

Има богат репертоар от песни в различни жанрове. Изпълнява великолепно попфолк и балканска музика от различни държави. Също така се справя отлично с фолклорни песни и българска естрада.

Вижте видеото тук:

https://www.youtube.com/watch?v=xeb94A2fWxM

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica