Вторник, 17 Февруари 2015 21:13

Ерик с ваканция във Валенсия

Оценете статията
(0 оценки)

В момента Ерик гостува във Валенсия, където пя навръх Деня на влюбените. Изпълнителят на Diapason Records обаче предпочете да съчетае полезното с приятното и след своето участието, което премина великолепно, си подари няколкодневна ваканция в красивия испански град.

В последната година певецът на „Атрактивна“ постоянно получава покани да гостува в различни точки на Европа и често е на път. Предимно забавлява хората в Белгия, Холандия и Германия. „Много се зарадвах, че на 14 февруари имах предложение за Испания. Това е държава, която адски много ми харесва и винаги си прекарвам страхотно, когато я посещавам.“, сподели дългокосият изпълнител. „Много ми допада климата, природата, хората, храната и изобщо всичко. Ето защо реших, че  мога малко да удължа малко престоя си. Нуждаех се от почивка, тъй като напоследък имах доста здравословни проблеми и се наложи да се подлагам на продължително лечение. Сега се чувствам отлично, но въпреки това имах огромна потребност да сменя обстановката и да се отдам на пълен релакс.“, сподели Ерик. „Честно казано, не ми се прибира, но няма начин.“, каза още той. „Предстои ми доста работа по моя нов проект, на който залагам изключително много.“, сподели изпълнителят на „Тя е с мен“.

Участия

 • 19.10.2017
  19 октомври/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
 • 20.10.2017
  20 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, BIAD Premium Club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri