Сряда, 12 Ноември 2014 13:36

Александра представи новия си проект пред колеги и приятели

Оценете статията
(0 оценки)

Снощи Александра представи най-новото си видео „Без край“ пред колеги и приятели в столичния ресторант „Кошарите“. Младата надежда на Diapason Records се постара всичко да е на ниво и купонът продължи до ранните часове на сутринта.

Чаровната брюнетка реши да отбележи по специален начин излизането на третия си пореден сингъл в деня на премиерата му по ФЕН ТВ. Водещ на промоцията бе атрактивният DJ Цеци Лудата глава. Сред VIP гостите на промоцията бяха собственикът на Diapason Records г-н Ненчо Касъмов и собственикът на Ара Мюзик г-н Виктор Касъмов. Събитието уважиха изпълнителките на Diapason Records - Славена, Гергана Димова, Кристина, Мила Рaнгелова и половинката на DJ Цеци Лудата глава – DJ Галка. Присъстваха и някои от най-популярните композитори – хитмейкърът Мартин Биолчев, автор на новия проект на младата певица, композиторът Дидо Калпаков, а от Македония специално бе дошъл и Бобан Мойсовски. Промоцията уважи и Йордан Петков – режисьор на видеото „Без край“, както и колегата му Иво Гергинов. На партито имаше и много музиканти, с които атрактивната брюнетка е работила през годините, в които е трупала сценичен опит в различни заведения.

Всички гости се насладиха на новото видео на Александра, а след това самата тя даде старт на музикалния маратон с няколко изпълнения на живо. След нея на сцената се качиха Славена, Гергана Димова, Кристина, Мила Рaнгелова и DJ Цеци Лудата глава и DJ Галка, които поздравиха младата певица и се погрижиха за още по-доброто настроение на гостите с изпълнения на актуалните с хитове.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica