Сряда, 01 Октомври 2014 13:08

Дения Пенчева засне нова фотосесия

Оценете статията
(1 Оценка)

Дения Пенчева посреща есенния сезон с нова атрактивна фотосесия. Изпълнителката на Diapason Records, която има своя дизайнерска линия, представя новите си бижута, тоалети и аксесоари.

През миналата година фолклорната певица започна свой бизнес с дизайнерски обувки с кристали. Тя сама създава моделите, а сред клиентките й са някои от най-красивите и успели жени у нас. Дения Пенчева обаче реши да разшири своята дейност и вече създава също така и тоалети, аксесоари и бижута с марката Crystal Shoes Denia.

За да представи актуалните си продукти, новата романтика във фолклора застана пред обектива на Софи Калева-Илиева и засне специална фотосесия. Дения Пенчева обикновено предпочита снимките на открито, но този път избра да ги направи в студио. „Това е втората ми фотосесия в закрито пространство. Заложихме на съвсем изчистени визии, за да акцентираме върху дрехите, бижутата и аксесоарите.“, сподели изпълнителката. „Доверих се изцяло на Софи при осъществяването на фотосесията и съм много доволна от крайния резултат!“, каза още тя.

След реализирането на фотосесията Дения Пенчева предвижда и заснемането на ново видео, което ще бъде промотирано съвсем скоро в ефира на ФЕН ТВ и ФЕН ФОЛК ТВ. „Вече съм напълно готова с песента и предстои само да заснемем клипа към нея. С екипа вече работим по осъществяването на проекта и предвиждаме до няколко седмици да бъде факт.“, довери тя.

Denia-Pencheva-5 Denia-Pencheva-4
Denia-Pencheva-6


Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica