Петък, 25 Април 2014 12:29

Румяна Попова в дует с македонската звезда Jordan Mitev

Оценете статията
(4 оценки)

Румяна Попова записа дует с македонската звезда Jordan Mitev. Двамата създадоха общата песен Ljubovta I merakot se najskapite, към която съвсем скоро ще заснемат и видеоклип.

Jordan Mitev е сред най-обещаващите млади имена на македонската сцена и вече има в кариерата си издадени 4 албума. Освен изпълнител, той е композитор и инструменталист, а също така може да се похвали с десетки престижни отличия от много международни форуми. Македонецът не крие, че винаги се е възхищавал на таланта на Румяна Попова и затова й предложил да направят обща песен. Звездата на Diapason Records приела поканата за тази колаборация и харесала парчето веднага. Дуетната им песен Ljubovta I merakot se najskapite е по музика, текст и аранжимент на самия Jordan.

Веднага след като били уточнени детайлите, българската изпълнителка отпътувала за Македония, където били осъществени записите.

Румяна Попова и Jordan Mitev планират да заснемат видео към песента Ljubovta I merakot se najskapite, веднага след като македонецът се завърне от турне в чужбина през следващия месец.

Чуйте дуета на Румяна Попова и Jordan Mitev тук:

https://www.youtube.com/watch?v=ddmL53s6Kuw

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica