Петък, 28 Март 2014 16:39

Дения Пенчева демонстрира кулинарни умения по Агро ТВ

Оценете статията
(1 Оценка)

Дения Пенчева ще бъде специален гост в предаването „Кулинарни авантюри” на 29 март (събота) от 11:30 часа по Агро ТВ. Младата фолклорна изпълнителка ще покаже, че освен на сцената се справя перфектно и в кухнята.

Чаровната певица покани в дома си екипа на телевизията, за да разкрие неподозираната си страст към кулинарията. Тя ще изненада всички зрители с майсторско приготовление на две блюда.

Освен, че ще приготви вкусни ястия, фолклорната изпълнителка ще разкаже пред водещата Ема всичко актуално около себе си. Атрактивната Дения Пенчева ще запознае зрителите на медиата със своята академична подготовка, която е доста солидна, въпреки крехката й възраст. Тя ще сподели още любопитни факти за разностранните си занимания и своите бъдещи амбиции.

Гледайте Дения Пенчева в предаването „Кулинарни авантюри" на 29 март (събота) от 11:30 часа по Агро ТВ или в сайта на медиата www.agrotv.bg

Ако пропуснете премиерата, вижте повторенията на 1 април (вторник) от 21:00 часа или на 3 април (четвъртък) от 10:30 часа.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica