Понеделник, 10 Февруари 2014 12:07

Веселина гушка шампион

Оценете статията
(1 Оценка)

Вчера Веселина бе специален гост на котешката изложба, организирана от Estheticat, на която не пропусна да се порадва на мъркащите сладури. Изпълнителката на Diapason Records дори успя да подържи в прегръдките си абсолютния победител на форума – Jewel, който има десетки титли от различни състезания в цяла Европа.

Изпълнителката на „Лошо ти се пише” не крие, че много обича котките, но поради служебните си ангажименти, които са свързани с пътувания, няма възможност да си вземе четириног приятел у дома. „Домашният любимец не само носи радост, но е и огромна отговорност и изисква грижи. Много хора не се замислят за това, а просто си взимат някое животинче и после го изоставят. Това за мен е неприемливо!”, разсъждава фолкдивата. „За съжаление, в момента нямам възможност да гледам котка, а наистина много ми се иска!”, довери тя. „И тъй като си нямам домашен любимец, не пропускам да се порадвам на чуждите. Котешката изложба беше идеалното място да се срещна с много представители на различни породи. Никога не бях ходила на такова мероприятие и ми беше много интересно. Благодаря за поканата на организаторите от Estheticat.”, каза още Веселина.

Като специален гост певицата на Diapason Records получи възможността да погушка мъркащите пухчовци, въпреки че по принцип това не е разрешено. Най-много на ласките й се порадва персиецът с царственото име Jewel for Velvet D'amour, който стана троен победител на изложбата. Дългокосместият красавец, който е само на 2,5 години, вече може да се похвали с 10 международни титли от различни изложби, проведени из цяла Европа. Котешкото „бижу”, чиито стопанин е от Сърбия, вече няколко пъти е гастролирал в България, но сега за първи път получи възможността да попадне в обятията на БГ знаменитост. В знак на благодарност Веселина зарадва собственика на пухкавелкото със символичен подарък – своя дебютен албум „Избери си” със специално посвещение.

Освен на шампиона, изпълнителката не пропусна да се полюбува и на друг красив представител на персийската порода – Cisco. Сладурът, който този път не успя да грабне приз, също има доста титли от международни изложби, а вече си има и нова приятелка в лицето на Веселина.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica