Веселина - Избери си

Оценете статията
(15 оценки)
Veselina_izberisi

1. След теб
2. Искам
3. Лошо ти се пише
4. Хайде, почвай (дует с Ерик)
5. Пътят на устните
6. Най-горещо
7. Нещо мое
8. Избери си
9. I Love You (дует с De Santo)
10. Грешното момиче

Дебютният албум на Веселина – „Избери си” вече се предлага на музикалния пазар у нас. В първото CD на младата певица на Diapason Records участват композитори от 6 различни държави, а също така доказани и млади текстописци. Изпълнителката предлага и два интересни дуета. Единият вече е познатият на публиката проект с румънеца De Santo. Изненадващо обаче е съвместното парче  с Ерик, озаглавено „Хайде, почвай”.
Дебютното CD на Веселина включва 10 песни. Младата изпълнителка на Diapason Records е събрала в него вече издаваните си песни, както и няколко нови композиции. За първия си албум тя е работила с композитори от шест държави – България, Румъния, Албания, Гърция, Македония и Израел. Две от парчета „След теб” и „Лошо ти се пише” са на албанския хитмейкър Артан Кастрати. Изпълнителката е включила песни на трима румънски композитори – Tony Ray („Искам”), NEK („Пътят на устните”) и De Santo (I Love You). Дуетът с De Santo, който се радва на огромен интерес от страна на феновете, разбира се, намира място в албума. Веселина има и още един съвместен проект – с колегата й Ерик, който не е издаван до този момент и е по музика на израелците Maze. Заслужено внимание трябва да отдадем и на заглавната песен от албума – „Избери си”, чиято музика е дело на македонския топкомпозитор Бобан Мойсовски. В CD-то място намира и дебютната песен на Веселина „Нещо мое” по музика на гърка Василис Димас, както и неиздаваното досега парче „Грешното момиче”, дело на композитора Атанас Славов.
В своя първи албум Веселина залага на добрепознатите текстописци Диян Георгиев, Анастасия Мавродиева и Герго Милов, както и на по-младите им колеги Веселин Веселинов и Димитър Стефанов. Стиховете на част от парчетата са дело на самата певица.ВЕСЕЛИНА – „ИЗБЕРИ СИ”

1. След теб
музика и аранжимент: Артан Кастрати; текст: Анастасия Мавродиева
2. Искам
музика: Tony Ray; текст: Веселин Веселинов; аранжимент: Теодор Ташев
3. Лошо ти се пише
музика и аранжимент: Артан Кастрати; текст: Веселина
4. Хайде, почвай (дует с Ерик)
музика: Maze; текст: Диян Георгиев; аранжимент: Теодор Ташев
5. Пътят на устните
музика: NEK; текст: Анастасия Мавродиева; аранжимент: Теодор Ташев
6. Най-горещо
музика: Димитър Колев; текст: Герго Милов; аранжимент: Калин Димитров
7. Нещо мое
музика: Василис Димас; текст: Диян Георгиев; аранжимент: Велислав Драганински
8. Избери си
музика и аранжимент: Бобан Мойсовски; текст: Веселина
9. I Love You (дует с De Santo)
музика и аранжимент: De Santo; текст: Веселина
10. Грешното момиче
музика и аранжимент: Атанас Славов; текст: Димитър Стефанов

Коментари 

+2 #2
Servisi Bosch 29 Декември 2015
Nice... Bosch Servisi
+2 #1
Servisi Bosch 29 Декември 2015
Nice Bosch Servisi
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri