Анна "Нежно"

Оценете статията
(9 оценки)
anna_nejno

01. Първата Любов
02. Една Любов Си Отива
03. Гордост и Любов
04. Горчиво Слънце
05. Моя Орисия и Мечта
06. Само Ти
07. Нежно
08. Докато Чаках
09. Мечтите Са Истина
10. Една Любов Си Отива - ремиx

 

 

 

“НЕЖНО” е наречен дебютният албум на Анна – горещата лятна изненада на музикалния пазар. Тя е изгряващата звезда на Ара мюзик и определено може да бъде наречена SWEET BABY .
Песните й са поп-денс звучене с етно елементи, коeто ги насочва към младата слушателска аудитория.
Любовта, разбира се, е основната тема в песните на Анна. Албумът съдържа 10 песни, от които 6 авторски.
Текстовете са дело на Дали Иванова, Надежда Захариева, Румен Стефанов, Роси Надялкова, а музиката и аранжиментите на: Светослав Заров, Светослав Лобошки, Краси Гюлмезов, Велислав Драганински.
Почитателите ще могат да изживеят приятни мигове с песните за любов, като си припомнят изненадите й, а което е още по-важно - да си припомнят първата любов.
Баладата “Една любов си отива” е хитът на албума и кара всички нас да изживеем приятните мигове на любовта, както и да усетим соления вкус на сълзите. Силата на живота е в любовта – това е посланието на младата изпълнителка към всички: “Любовта е само един миг от живота и ни кара да се чувстваме щастливи и силни. Бъдете влюбени!”
Първата любов е магия,
Първата любов е стихия,
Първата любов ни пленява,
Първата любов – никой не забравя.
Това е песента “Първата любов”, която никой не забравя и остава в сърцето – завинаги. Песента разкрива вълнението от искрата на първата любов, страстите и нежността, магията, която съществува силно между двама влюбени. Нежната целувка пък белязва душите и е миг в любовта.
“НЕЖНО” – песента е в стил денс. В нея АННА ни разкрива страстното желание на едно младо момиче за нежност, любов и неповторимо изживяване.
“Нежно” – дебютният албум на Анна ще докосне сърцето на всеки, който иска да усети нежността на целувката и огнените страсти на любовта.
Основната тема в “Нежно” е любовта, за която всички мечтаем, която всеки от нас преживява по своему и която трайно дарява душите ни с доброта!