Сряда, 20 Ноември 2013 17:25

Кондьо с песен от Ардиан Кастрати

Оценете статията
(2 оценки)

Кондьо, който в последно време предлага доста разнообразни музикални проекти, реши да заложи на песен от албанския композитор Ардиан Кастрати. Тя се казва „Няма да ти преча” и видеото към нея вече е факт и се върти в ефира на ФЕН ТВ.

През лятото фолк легендата предложи на публиката песен с доста различно звучене с r’n’b елементи. Преди това пък представи две композиции, написани от самия него. За новия си проект се доверява на талантливия композитор от Албания – Ардиан Кастрати, с когото работи за първи път. Текстът на „Няма да ти преча” е дело на Диян Георгиев, който създаде последните няколко парчета на фолк легендата. „Още щом чух песента, я харесах, защото мелодията е много интересна. Тъй като композиторът е от друга държава й е дал един различен привкус. Освен това и музикантите, които свирят вътре са направо убийствени. Впечатлен съм от таланта на Кастрати и се надявам, че занапред отново ще работим заедно.”, сподели гласовитият сливналия.

Звездата на Diapason Records се довери на екипа на N-Team за видеото, което е заснето в арт хотел Симона в София. В лентата освен Кондьо се появява и чаровната брюнетка Гери.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica