Четвъртък, 10 Октомври 2013 15:20

Ерик на разходка в Пловдив

Оценете статията
(0 оценки)

Ерик използва хубавото време, за да посети красивия Пловдив. Певецът на Diapason Records обиколи част от историческите забележителности в града и не пропусна да се снима за спомен.

Изпълнителят на „Леко, леко” признава, че макар десетки пъти да е ходил във Филибето, чак сега успял да разгледа красотите му на дневна светлина. Той обясни това с факта, че най-често там го отвежда работата му. „Когато съм на участие в Пловдив, пристигам късно вечерта. Веднага след изявата ми се прибирам или ако остана да преспя там, то бързам на следващия ден да пътувам.”, каза той. „Сега бях за няколко часа в града през деня и успях да се потопя в атмосферата му. Много ми хареса и със сигурност съвсем скоро отново ще го посетя.”, сподели още дългокосият певец.

Ерик останал най-силно впечатлен от Античния театър. „Това е едно от най-красивите места в България. С него, както и с много други забележителности, определено можем да си съперничим като туристическа дестинация с много държави. Жалко, че не успяваме да се рекламираме достатъчно добре пред света...”, заключи певецът.

Изпълнителят на Diapason Records сподели още, че макар да си е дал ден почивка, не спира да работи активно и вече е готов със записите на няколко нови сингъла. Той обещава съвсем скоро да зарадва почитателите на попфолка с песен и видеоклип.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica