Петък, 23 Август 2013 15:23

Веселина с песен на Артан Кастрати

Оценете статията
(1 Оценка)

Червената Златка й прави стайлинга във видеото

Веселина промотира днес най-новата си песен „След теб” по музика на албанския хитмейкър Артан Кастрати. Младата изпълнителка на Diapason Records е готова и с видео към парчето, което се върти от днес ексклузивно в ефира на FEN TV Full HD.

Това е първият проект певицата с албанския топкомпозитор, създал десетки успешни песни в родината си и у нас. „Изключително съм щастлива, че имам възможността да направя песен на Артан Кастрати. Благодарна, че гласува доверие точно на мен да изпълня негово парче. Той е невероятен композитор и това е видно от многото хитове с неговия подпис, които оглавяват всички класации.”, сподели фолкдивата. „Това е първата песен, която той прави за изпълнител от нашата компания и няма как да не съм горда от факта, че аз съм предпочетената. Аз лично се влюбих в парчето от първия миг и го записах с огромно удоволствие. Много се надявам да се хареса на почитателите на попфолка!”, каза още тя. Текстът на „След теб” е дело на талантливата Анастасия Мавродиева.

Видеото е заснето на Marina Dinevi в Свети Влас и в бар Angel & Devil – Слънчев бряг. Освен Веселина в клипа участие взима и каскадьорът Иван Благоев, който има богат опит пред камера от участията си в редица холивудски кинопродукции.

Любопитен факт е, че стайлингът в лентата е дело на добилата популярност напоследък победителка в конкурса „Мис Лошо момиче” – Златка Кисьова, известна повече като Червената Златка. Гримът в клипа е на Биляна Симеонова, а косите са на Стелияна Младенова. Режисурата е на екипа на N-Team.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica