Петък, 26 Юли 2013 07:35

Ива и Велислава Костадинови – внучките на Гуна Иванова представят „Катерино моме”

Оценете статията
(2 оценки)

Ива и Велислава Костадинови – внучките на популярната фолклорна изпълнителка Гуна Иванова представят своята интерпретация на песента „Катерино моме”. От днес видеото може да бъде гледано в ефира на FEN TV Full HD и FEN Folk TV.

Чаровните момичета се изявяват на музикалната сцена от ранна детска възраст, но са се насочили към различно образование. По-голямата, Ива, която е на 19 години и се дипломира в Националната стопанско-финансова гимназия, сега има амбициите да продължи обучението си в УНСС. По-малката, Велислава, която е на 17, предпочита да кандидатства в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. Тя е твърдорешена да стане певица, но държи да получи актьорско образование.

Гуна Иванова, която не крие колко е горда, че внучките й вървят по нейните стъпки, признава, че поръчала аранжимента на песента на Димитър Динев още преди години. Във времето поради различни причини отложила записа й, но сега преценила, че „Катерино моме” ще звучи още по-добре в изпълнение на Ива и Велислава. „Много съм щастлива, че те я изпяха. Явно така е трябвало да се случи, че навремето да не я издам аз. Сега, гледайки внучките ми, съм безкрайно щастлива и изпълнена с умиление.”, сподели достолепната фолклорна изпълнителка.

Видеото, режисирано от Ненчо Касъмов, е заснето сред красивата българска природата. В кадрите освен двете красиви момичета участват и танцьорите от формация Masters of the Dance. Гримът е дело на Биляна Симеонова, а косите – на Стелияна Младенова.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica