Сряда, 24 Юли 2013 10:19

Веселина се срещна с македонската звезда Татяна Лазаревска

Оценете статията
(0 оценки)

Веселина се запозна с популярната македонска изпълнителка Татяна Лазаревска. Младата певица на Diapason Records гостува отново в Македония, където бе и в началото на юни заради участието си в престижния форум „Фолк фест – Валандово”, от който си тръгна със специална грамота.

По време на посещението си в нашата западна съседка чаровната брюнетка успя да се срещне с много от популярните имена на македонската музикалната сцена. Едно от най-вълнуващите й запознанства обаче бе с Татяна Лазаревска, с която изпълняват една и съща песен. Става дума за едно от последните парчета на Веселина „Избери си”, което е по музика на Бобан Мойсовски и в оригинал е представено от македонската й колежка.

Много отдавна исках да се запознаем с нея. Бях впечатлена от изпълнението й, още когато чух песента Luda zurka за първи път.”, сподели младата надежда на Diapason Records.Бях много щастлива от факта, че тя от своя страна похвали моята интерпретация на парчето.”, довери още чаровната брюнетка. Поговорихме си доста и се оказа, че освен добра певица, е и прекрасен човек.”, каза още тя. „Надявам се скоро да имаме повод отново да се срещнем.”, допълни Веселина.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica