Сряда, 17 Юли 2013 22:19

Гуна Иванова с нов проект „Там под явора зелен”

Оценете статията
(1 Оценка)

Гуна Иванова ще зарадва почитателите на фолклорната музика най-новата си песен „Там под явора зелен”. Видеото към актуалния проект можете да гледате от днес в ефира на FEN TV Full HD и FEN Folk TV.

Изпълнителката на Diapason Records залага на авторска композиция по музика и аранжимент на Сашко Велков и текст на Боби Мирчев. Фолклорната певица на Diapason Records признава, че е записала песента преди време, но просто чакала точния момент, в който да я презентира на публиката.

Във видеото участва танцовата формация Masters of the Dance с хореограф Красимир Димитров. С него Гуна Иванова е работила дълги години в Ансамбъла на строителни войски. „Той е прекрасен хореограф и е много отдаден на работата си. Дълги години беше извън България и e работил на най-големите световни сцени. Когато се завърна и създаде своя формация, бях твърдорешена да ги поканя да участват в мой клип.”, сподели достолепната фолклорна изпълнителка.

Видеото „Там под явора зелен” е режисирано от Ненчо Касъмов. Гримът е на Биляна Симеонова, а косите – на Стелияна Младенова.

Галерия

Участия

  • 23.11.2017
    23 ноември/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Galaxy Live Club
  • 24.11.2017
    24 ноември/ петък/ TONI STORARO, гр. София, Студентски град, Club Illuzion
  • 1
  • 2

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica