Петък, 31 Май 2013 20:31

Дуетът на Румяна Попова и Васил Петров вече на екран

Оценете статията
(3 оценки)

Румяна Попова и Васил Петров вече могат да се похвалят и с видео към техния общ проект „Лудо младо”. От днес клипът към популярната песен, реализирана в съвсем различна интерпретация, може да бъде гледан в ефира на FEN TV Full HD.

Песента, която е любима на няколко поколения българи, е дело на композитора Атанас Бояджиев, текстописеца Богомил Гудев и аранжора Емил Бояджиев. В интерпретацията на македонския славей и българския Франк Синатра тя звучи напълно различно. Новата версия на песента съчетава няколко стила – фолклор, джаз, поп и рок.

Двамата изпълнители имали идеята за този интригуващ дует от доста време и сега, когато той вече е факт, те не крият, че са изключително доволни от резултата. „Радвам се, че направихме една различна интерпретация на тази красива песен, която, вярвам, всеки българин обича. И аз, и Васил я изпяхме така, както я чувстваме и комбинацията от толкова много стилове в едно, допринесе за интересното звучене.”, сподели Румяна Попова. „Надявам се нашият проект да допадне на почитателите на различни музикални жанрове.”, каза още тя.

Режисурата на „Лудо младо” е поверена на Front Line Cinema. Гримът е дело на Бони, а косите – на Стела.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica