Вторник, 28 Май 2013 12:38

Кондьо стана актьор

Оценете статията
(1 Оценка)

Кондьо вероятно ще изненада мнозина с изявата си в съвсем друго амплоа - като актьор в новия български игрален филм „Слънчево”. Лентата, в която участва звездата на Diapason Records, ще се завърти по родните екрани на 31 май.

Изпълнителят на „Моето сърце” бил поканен да участва в кастинг за продукцията лично от продуцента, сценариста и режисьора Илия Костов. Певецът се явил на пробни снимки и бил одобрен за ролята на цигански барон. „Доста се изненадах, когато получих предложението да участвам във филм. Никога досега не съм правил подобно нещо. Но реших да приема предизвикателството и сега не съжалявам.”, признава гласовитият сливналия. „Малко или много имам опит с актьорската игра пред камера, тъй като вече много години съм на музикалната сцена, а при заснемане на видеопродукциите ни трябва да влизаме в различни роли.”, довери още той. „Надявам се да съм се справил добре и във филма. Но това ще каже публиката.”, сподели Кондьо.

Всъщност „Слънчево”, който тръгва по кината от 31 май, вече е бил показван на редица международни сцени. Проектът е получил голямо одобрение във Виена, Братисалва, Прага и Ню Йорк. У нас той е отличен със специалната награда на журито на фестивала „Любовта е лудост” във Варна през 2012-а.

Кондьо не крие, че толкова много се вдъхновил от участието си във филма, че даже има амбицията самият той да създаде сценарий за живота на сливенския музикант. Със сигурност там ще присъстват и автобиографични елементи, категоричен е изпълнителят. Звездата на Diapason Records е обсъдил идеята и с режисьора Илия Костов, който радушно я прегърнал и не е изключено да се появи и нова кино-продукция вдъхновена от идеите на певеца

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica