Четвъртък, 04 Април 2013 15:01

Джорджиа и Кондьо в „Рандеву” по Канал 3

Оценете статията
(1 Оценка)

Джорджиа и Кондьо ще гостуват в предаването „Рандеву” на 4 април (четвъртък) от 22.30 ч по Канал 3. Изпълнителите на Diapason Records ще представят актуалните си проекти и ще споделят още много интересни и любопитни истории.

Пред журналиста Деси Жаблянова фолклегендата Кондьо ще разкаже за най-новата си песен „Моето сърце”, в която отново се изявява като композитор. Във видеото, което от седмица се върти по Фен ТВ, зрителите ще могат да видят изпълнителя в ролята на частен детектив. Как се е справил с предизвикателството да се въплъти в този образ и какво интересно се е случило по време на снимките ще научите от самия него. Пред камерата на Канал 3 популярният певец ще разкаже и как минават участията му у нас и в чужбина. Освен това той ще сподели и какво обича да прави, когато няма ангажименти, свързани с музиката. От откровеното му интервю зрителите ще научат повече и за неговото семейството.

Младата изпълнителка Джорджиа също зарадва почитателите си с ново видео преди брони дни. Парчето, което има изцяло поп звучене, се нарича „Не ми е съдба”. Текстът е дело на самата певица, но какво я е вдъхновило да го създаде, ще разберете от интервюто й. Особено любопитно около този проект е ефектното видео, което също вече може да бъде гледано в ефира на Фен ТВ. Пред водещата певицата ще сподели защо залага на нестандартни визии с много етно и готик елементи, как й е хрумнала идеята за този стайлинг, който и изработила сама и какво цели да покаже на публиката с този нетипичен проект.

Не пропускайте Джорджиа и Кондьо в предаването „Рандеву” на 4 април (четвъртък) от 22.30 ч. само по Канал 3!

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica