Вторник, 19 Март 2013 16:19

Кондьо стана частен детектив

Оценете статията
(3 оценки)

Кондьо за втори път композира песен за себе си. Новото му предложение се нарича „Моето сърце”. Във видеото към парчето, което можете да гледате от днес единствено в ефира на Фен ТВ, звездата на Diapason Records се превъплъщава в ролята на частен детектив.

След успеха на предишния му проект „100 живота”, чиято музика отново бе негово дело, доказаният изпълнител решил, че е време да представи и още нещо на своите почитатели. Актуалната песен на фолк легендата отново е по текст на Диян Георгиев, който създаде и последните му няколко песни. Аранжиментът е поверен на Теодор Ташев. Самият певец признава, че събрал куража да пробва с втора авторска композиция, след като видял, че първият му опит се приема доста добре. „Сега се чувствам много по-уверен. Когато пускахме „100 живота”, бях доста притеснен от това как публиката ще реагира на дебюта ми като композитор. Обаче след като видях, че песента се харесва, бях убеден, че не трябва да спирам да творя.”, сподели той. „Дано и „Моето сърце” да се хареса. Нямам търпение да чуя реакциите на хората.”, допълни още артистът на Diapason Records..

По видеореализацията Кондьо отново работи с режисьора DJ Chocolate. И този път в клипа има сюжет, а певецът влиза в ролята на частен детектив, който следи красива жена и заснема всяка нейна стъпка. „Беше много приятно по време на снимките. Определено ми беше доста интересно да пресъздам образа, който ми бе поверен. Надявам се да съм се справил добре с актьорските си задачи.”, сподели гласовитият сливналия. „За втори път работя с този екип и вече се разбираме с половин дума. Предполагам, че и в бъдеще ще продължим да си сътрудничим. допълни още той.

Галерия

Коментари 

0 #1
05 Април 2013
БРАВО! НОВАТА ПЕСЕН Е СТРАХОТНА! РОЛЯТА НА КОНДЬО КАТО ДЕТЕКТИВ В КЛИПА СЪЩО Е ОТЛИЧНА, ДОРИ ТРЯБВАШЕ ПОВЕЧЕ ДА СЕ АКЦЕНТИРА НА НЕЯ. УСПЕХ. КОНДЬО! И ПО-ЧЕСТО ПУСКАЙ НОВИ ПАРЧЕТА!

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica