Понеделник, 25 Февруари 2013 11:45

Веселина вече е дипломиран магистър

Оценете статията
(0 оценки)

Веселина вече може да се похвали с магистърска диплома по специалност Информационни и комуникационни технологии от СУ „Климент Охридски”. Младата надежда на Diapason Records е доволна от приключването на този етап в образованието си и не крие, че някой ден би потърсила работа и по специалността си

Изпълнителката на „Искам” от малка изучава музика. Тя е завършила СОУ „Отец Паисий” в родния си град Враца в паралелка с Народно пеене. След това продължава образованието си в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив, където успешно защитава бакалавърска степен отново в специалност Народно пеене. Но за магистърската си квалификация тя предпочита да се насочи към друга област и се ориентира към Информационни и комуникационни технологии в Софийския университет. „Смятам, че има приложение в много области и съм много доволна, че избрах да уча това. Човек никога не знае – може някой ден пък да започна да се занимавам и с това, което съм изучавала, защо не? А най-добре би било, ако мога да го съчетая и с музиката.”, сподели Веселина.

Освен магистърската диплома, преди броени дни младата певица взе и шофьорска книжка. Сега тя обещава да се отдаде изцяло на музикалните си проекти и съвсем скоро да промотира новото си парче. „Покрай тези си ангажименти, малко се забавих с пускането на следващата ми песен.”, каза тя. Мога обаче да издам, че вече съм я записала, планирам да заснема видео към нея и съвсем скоро да я презентирам.”, допълни още чаровната брюнетка.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica