Понеделник, 14 Януари 2013 11:47

Кали разплака Джорджиа

Оценете статията
(1 Оценка)

Джорджиа бе гост в предаването „Споделено с Кали” в края на миналата седмица. По време на ефира изпълнителката на Diapason Records не успя да сдържи сълзите си, разказвайки за един от най-тежките моменти в живота си, когато е претърпяла сложна операция и животът й е бил застрашен.

В откровен разговор с водещата Кали чаровната певица си припомни как през септември 2012-а година преживява ужасяващо събитие. Тя е приета в болница по спешност, тъй като има перитонит, а в последствие се оказва и други проблеми. Тя е оперирана незабавно, като никой не дава гаранция за изхода от интервенцията. Самата Джорджиа, която е под упойка тогава, разкри как в този миг единственото, което си представяла е, че е заедно с малката си дъщеричка Алиа и със своята майка, която много обича. Връщайки се към тези мъчителни мигове, изпълнителката на Diapason Records не можа да сдържи сълзите си пред камерата. Искрената й изповед продължи с разказ за това как след като се събужда в болничната стая, започва да си задава много въпроси – дали е щастлива от начина, по който живее, дали отделя достатъчно време на близките си хора и какво иска да промени, след като се възстанови.

Изпълнителката на „Край” не крие, че била много развълнувана след участието си в предаването „Споделено с Кали”. „Нормално е да проявявам емоции, когато говоря на тази тема. Когато бях в ефир, спомените ме връхлетяха толкова силно, че просто не успях да се овладея и се разплаках. Благодаря на Кали, че реагира изключително адекватно и ми помогна да възвърна самообладанието си.”, довери тя. „Това, което преживях в края на миналата година, обаче много ме промени. Сега вече живея съвсем различно, защото си давам сметка, че може и да няма утре. И което е най-важното – не пропускам да покажа на близките си хора колко много ги обичам!”, каза още красивата пловдивчанка.

снимка: !No Frame Media

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica