Петък, 26 Октомври 2012 13:12

Мила Рангелова гостува в „Иде нашенската музика” по БНТ 1

Оценете статията
(0 оценки)

Мила Рангелова ще гостува в предаването „Иде нашенската музика” по БНТ 1 тази събота, 27 октомври от 12.50 часа по БНТ 1. Младата фолклорна надежда на Diapason Records ще зарадва зрителите с представянето на две тракийски народни песни.

Талантливата изпълнителка гостува за първи път в националната медиа. Тя ще се изяви в компанията на виртуозните музиканти от оркестъра на Александър Райчев. За първи път пред телевизионните зрители Мила Рангелова ще представи безмензурната тракийска песен „Провикна се Стоян”, на която скоро ще заснеме и видеоклип. Композицията е добрепозната за ценителите на фолклора, но сега ще имат възможност да я чуят в интерпретацията на младата певица. Освен това Мила ще изпълни на живо и обичаната „Невено моме”.

Също така телевизионните зрители ще научат малко повече за изпълнителката на Diapason Records – какви са били първите й стъпки в музиката, къде е учила и други интересни факти.

Не пропускайте Мила Рангелова в предаването „Иде нашенската музика” на 27 октомври (събота) от 12.50 часа само по БНТ 1.

Галерия

Участия

  • 22.09.2017
    22 септември/ петък/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. Угърчин, обл. Ловеч, „Трюфел фест”
  • 24.09.2017
    24 септември/ неделя/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. София, кв. Враждебна, Ежегоден празник на квартала – 19.00ч
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri