Петък, 05 Октомври 2012 13:29

Теодора и Джорджиа в „Станция НОВА”

Оценете статията
(1 Оценка)

Теодора и Джорджиа ще гостуват на „Съпругите” в „Станция НОВА” тази неделя, 7 октомври. Зрителите на Нова ТВ ще научат всичко, което напоследък се случва с двете изпълнителки.

Преди около седмица Теодора успя да изненада всички, появявайки се с напълно различна визия в новия си клип „Сърце не ми остана”. Очарователната фолкдива е работила по актуалния си проект с Маги Желязкова и по всичко личи, че тандемът им е изключително успешен. Как обаче се е решила на тази промяна в прическата и цялостния стайлинг, ще разберете от интервюто на изпълнителката с двете водещи Жени и Мая.

След множеството спекулации в пресата, Джорджиа ще сподели пред зрителите на Нова ТВ истината за драматичните събития, които преживя в последния месец. Красавицата бе оперирана по спешност в пловдивска болница и бе на ръба на живота и смъртта. За щастие, вече се е възстановила почти напълно. Това събитие обаче я е накарало да направи равносметка на живота си и да преосмисли доста неща. В откровен разговор изпълнителката на „Край” ще сподели как смята да продължи занапред.

Не пропускайте Теодора и Джорджиа на 7 октомври (неделя) в предаването „Станция НОВА” - „Съпругите” само по Нова ТВ.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica